Back

Contact Kaartje

Phone 01206 719653

01206 764455

E-mail

Get in touch

Please fill out this contact form and I will get back to you as soon as possible.

  Disclaimer: Ellisons is firmly committed to respecting your privacy. Please read our privacy policy.  Expertise

  • Verzekeringsgeschillen

  Firma Overzicht

  Ellisons is een van de snelst groeiende full-service advocatenkantoren in het oosten van Engeland en is de afgelopen vier jaar bijna verdubbeld in grootte. We bieden een volledig aanbood van juridische diensten aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Ons team van bijna 250 medewerkers, waaronder 25 partners, bevindt zich in Essex, Suffolk en Londen (Colchester, Chelmsford, Ipswich, Bury St. Edmunds, Tendring en Londen). We zijn ook erkend als een toonaangevend bedrijf in de Britse editie van de Legal 500.

  We bieden een proactieve, vriendelijke en zeer gepersonaliseerde klantenservice. We streven naar het ontwikkelen van langdurige relaties met klanten, met de bereidheid om te veranderen en te evolueren, om zo aan de wensen van onze klanten te voldoen en deze te overtreffen.

  We zijn er trots op dat we over een hoog percentage klanten beschikken dat een levenslange relatie met ons bedrijf heeft. We blijven ook een gevarieerde mix van nieuwe klanten aantrekken, en dat is de brandstof voor onze snelle groei van services en teams.

  Hoewel lokaal geworteld, heeft Ellisons een groeiende internationale aanwezigheid, geholpen door het lidmaatschap van de Alliott Group (een wereldwijde alliantie van professionele bedrijven). Het klantenservice-aanbod van Ellisons wordt verbreed door dit lidmaatschap en door de oprichting van Ellisons Financial Planning, waardoor Ellisons klanten kan doorverwijzen naar een vertrouwd netwerk van professionals die een geïntegreerde service bieden.

   

  Werkzaam bij Ellisons

  Tancha begon bij Ellisons in april 2018.

  Expertise

   

  • Aansprakelijkheid motorrijtuigen
  • Werkgeversaansprakelijkheid
  • Particuliere aansprakelijkheid

  Carrière

  Tancha heeft ervaring in het omgaan met Fast Track en Multi Track EL, PL en motorrijtuigschade.

  Na het succesvol afronden van haar Bar Vocational Course (BVC, barrister) besloot Tancha om zich verder te kwalificeren en heeft ze negen jaar ervaring opgedaan in de verdediging van de verwerende partij bij persoonlijk letselschade.

  Tancha spreekt vloeiend Nederlands.

  VISIT FULL WEBSITE IN ENGLISH

  Pattern

  Neem contact op

  Tancha Porter

  Tancha Porter (Dutch Profile)

  Advocaat


   Disclaimer: Ellisons is firmly committed to respecting your privacy. Please read our privacy policy.